HOME

 

TREKKING & PRIJZEN

 

WIE ZIJN WIJ

 

RANCH REGELS/FAQ

 

CONTACT

Beau van Erven met Rosi & Laura tijdens opnames voor SBS6 uitzending October 2014

voor uw verblijf:

www.casatesori.com

Artikel Lucca horseriding in Financieel Dagblad - 2 Aug 2014

 

 

Lucca Horseriding

Paardrijden bij een Western ranch in Toscane

Een avontuurlijke kennismaking met het betoverend landschap in de heuvels rondom Lucca, prachtige Toscaanse landschap, over de Strada del Vino, door wijngaarden, bossen, velden en olijfboomgaarden. De trekkingen worden begeleid door de gekwalificeerde gidsen en zijn geschikt voor kinderen, volwassenen, gevorderden en beginnelingen.

De paardrijtochten kunnen alleen via afspraak, liefst een paar dagen van te voren, geboekt worden.

In het laag seizoen tot 1 April bel: (+39)3478599154 Laura

Voor reserveringen na 1 april mail naar Rosi: info@luccahorseriding.com (Nederlands)

De ranch is alleen open voor ruiters met een bevestigde reservering!

Voor mogelijkheden en prijzen zie menu links

Transport mogelijkheid: De ranch is niet bereikbaar zonder auto. Er is geen publieke busservice. Mogelijkheid voor transfer vanaf Lucca treinstation naar de ranch en terug:20 euro(Max.4 personen per auto) Hotel pick up, indien bereikbaar met de auto 50 euro

Trail impressies

Ranch regels:

* Het betreden van de ranch en het paardrijden is geheel voor eigen risico. Je dient een disclaimer in te vullen bij aankomst alvorens op te stijgen. Daarbij een ID bewijs tonen.

* Alle ruiters onder de 18 jaar zijn verplicht een helm te dragen, op de ranch te leen. Kinderen tot en met 14 jaar zijn verplicht een bodyprotector te dragen, op de ranch te leen. Dit is de Italiaanse wet.

* Jonge kinderen krijgen een gids mee die naast het paard loopt. De ranch bepaalt of het nodig is, ongeacht het rij niveau van de kinderen.

*Geen dubbelrijden toegestaan bij de Italiaanse wet.

* Voor jonge kinderen in de zomertijden een maximale rijdtijd van 1 uur

* Wij adviseren een lange broek en dichte schoenen te dragen en dichte schoenen en zonnebrand te smeren.

* Bij reservering dien je 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op de ranch. Om de helm te passen, een disclaimer te ondertekenen (ouders of voogden tekenen voor kinderen onder de 18 jaar), de resterende betaling in contanten te voldoen, het geschikte paard voorje te kiezen, de stijgbeugels passend te maken en wij nog enkele basisinstructies geven voordat we vertrekken.

* Als u te laat aankomt, ongeacht de reden, behouden wij het recht voor om uw rijtijd in te korten met uw vertragingstijd.

* Uw paard is gereserveerd voor u na ontvangst van de aanbetaling. Dat kan via een bankoverschrijving, PayPal of credit card

* De (resterende) betaling kan uitsluitend in contanten worden voldoen, voor vertrek. Er is geen pinautomaat/credit card appparaat op de ranch. De dichtsbijzijnde pinautomaat is in Lucca.

* Maximaal gewicht berijder van 95 kilo.

* Het veiligst is om met je telefoon fotos te maken en deze in een buideltasje te dragen. Als je waterflesjes wilt meenemen kun je het best een klein rugzakje meenemen.

* We houden ten alle tijden onze paarden en ruiters veilig door de heuvelachtige en ongelijke paden enkel in wandelpas af te leggen.Onze paarden zijn hiervoor getraind. Het terrein is ongelijk en heuvelachtig en ook niet geschikt om te galloperen. Bij uitzondering maken we in het naseizoen of het voorseizoen snellere ritten met enkel zeer ervaren ruiters (max twee ruiters per trekking) bij overleg van ruiterbewijs.

* We garanteren geen prive trekkingen. Voor wie enkel een prive trekking wil, vragen we een extra betaling van 25 euro per persoon.

* We rijden alleen als de weersomstandigheden het toelaten. In de warme zomermaanden, rijden we in de ochtend en namiddag. Alleen de ranch besluit of de trekking gecanceld of onderbroken moet worden. Indien ruiters niet willen komen op het laatste moment of voortijdig willen stoppen, om welke reden dan ook, vindt er geen terugbetaling plaats voor de resterende tijd.

* Bij boeking, en na ontvangst van de aanbetaling, worden de paarden voor je gereserveerd.

* Annuleringsvoorwaarden:
Om te zorgen dat we succesvolle trekkingen kunnen maken, bereiden we onze paarden drie uur van te voren voor. Daarom is het nodig dat we het exacte aantal ruiters weten. Laat ons minstens een dag van te voren weten of je een extra persoon wilt meenemen. Annuleringen binnen 24 uur voor vertrek verliest u uw aanbetaling. Annulering via email of telefoonbericht: (0039-3466992025).